CFR Cluj, prestație modestă în fața liderului. FCSB a obținut victoria în Gruia

CFR Cluj, prestație modestă în fața liderului. FCSB a obținut victoria în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană a fost învinsă de trupa din capitală, scor 0-1, în cea de-a patra rundă din play-off.

Deși "feroviarii" sperau să încurce liderul și să reducă distanța față de prima poziție, speranțele le-au fost rapid spulberate. După ce execuția lui Șut a fost deviată de Sava în transversală (11), oaspeții aveau să deschidă scorul. De la marginea careului, Florinel Comana executat superb o lovitură liberă fără speranțe pentru Sava (16).

Clujenii au rămas fără răspuns, în timp ce oasepții au continuat să atace. Abia spre finalul primei părți, trupa din capitală a cedat inițiativa, iar CFR s-a apropiat timid de poarta adversă, printr-o acțiune a lui Bîrligea, în care atacantul s-a făcut de râs în momentul finalizarii (40). Așadar, scorul pauzei în Gruia era 0-1.

După ce s-au întors pe teren, clujenii au fost aproape de egalare, dar lovitura de cap trimisă de Manea a trecut alături (47). Au urmat minute bune de posesie sterilă a gazdelor, în timp ce oaspeții au așteptat șansa unei lovituri pe contraatac. Spre final, ocaziile au început să apară, iar Bîrligea putea fi eroul echipei sale, dar a ratat încă o dată (74). Imediat, jocul s-a mutat la celalată poartă, iar Sava a salvat în două rânduri, mai întâi în fața lui Olaru (75) și mai apoi în fața lui Coman (76).

Deși actul secund a fost ceva mai animat, iar CFR Cluj a avut un alt ritm față de prima parte, gazdele nu au reușit să marcheze golul dorit. Așadar, FCSB s-a impus în Gruia cu 1-0, la capătul unui meci încheiat cu un scandal între cele două bănci tehnice. 

Comenteaza