CFR Cluj primește astăzi vizita celor de la UTA în Superligă

CFR Cluj primește astăzi vizita celor de la UTA în Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia joacă pe teren propriu în compania arădenilor, în etapa cu numărul 11 a sezonului regulat.

Fără victorie în ultimele două runde de campionat, CFR Cluj se pregătește pentru întâlnirea cu o formație ce a nu a mai câștigat de la începutul lunii august și se află pe loc de baraj, cu doar 9 puncte în primele 10 etape.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 30 de ori, de 13 ori au câştigat clujenii, de 10 ori s-au impus arădenii, iar alte şapte partide s-au terminat la eglitate.

Cea mai recentă dispută directă a avut loc în noiembrie 2023, când CFR Cluj și UTA încheiau la egalitate, scor 0-0, duelul din Gruia. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida va reprezenta și o înfruntare între doi dintre cei mai experimentați antrenori din Superligă, Dan Petrescu și Mircea Rednic. Istoria este de parte tehnicianului echipei din Gruia, care a câștigat 6 dintre cele 9 dueluri directe, în timp ce Rednic s-a impus o singură dată.

Meciul dintre CFR Cluj și UTA se va disputa astăzi în Gruia, de la 19:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu UTA Arad!

Comenteaza