CFR Cluj primește astăzi vizita liderului din Superligă

CFR Cluj primește astăzi vizita liderului din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se va duela cu FCSB în încercarea de a reduce diferența mare de puncte ce desparte cele două echipe.

Aflați la 10 puncte de lider, cu 7 meciuri râmase până la finalul sezonului, "feroviarii" încearcă să oprească trupa din capitală din drumul spre un titlu ce pare din ce în ce mai aproape. Totuși, misiunea clujenilor pare a fi una complicată.

CFR are o singură victorie în ultimele nouă dueluri directe cu FCSB în Superligă, celelate rezultate fiind cinci succese ale bucureștenilor şi trei remize. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu FCSB!

În ciuda parcursul sub așteptări, "feroviarii" rămân puternici pe teren propriu, unde au înregistrat zece victorii, patru remize şi doar două înfrângeri în ediţia curentă de campionat și au înscris cel puţin un gol în 13 dintre cele 16 partide jucate acasă.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat a avut loc în decembrie 2023 și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în urma reușitelor semnate de Panagiotis Tachtsidis, respectiv Darius Olaru.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa în această seară, de la 21:00. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Comenteaza