CFR Cluj primește astăzi vizita unei contracandidate la titlul din Superligă

CFR Cluj primește astăzi vizita unei contracandidate la titlul din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" întâlnesc CS U Craiova în cea de-a treia etapă a sezonului regulat.

Cele două reprezentante ale României în UEFA Conference League își vor măsura forțele chiar înainte de returul turului al doilea preliminar din competiția continentală. Înaintea partidei, moralul clujenilor și cel al oltenilor este diametral opus după rezultatele de la mijlocul săptămânii.

Dacă CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Neman Grodno și trage speranțe la calificare în returul care se va disputa în Ungaria, CS U Craiova a fost învinsă cu 2-0 la Maribor, iar șansele la accederea în turul următor au scăzut considerabil. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În ceea ce privește rezultatele din Superligă, "feroviarii" au început cu un succes obținut în ultimul minut cu Dinamo, scor 3-2, pentru ca în cea de-a doua etapă să fie egalați la ultima fază de Rapid, scor 2-2. În schimb, oltenii au început campionatul cu o remiză albă la Sibiu, iar în runda precedentă au învins UTA, scor 4-2.

În stagiunea precedentă, duelurile dintre cele două formații au fost extrem de disputate, iar avantajul a fost de partea craiovenilor. În sezonul regulat, jocul din Gruia s-a încheiat 1-1, iar CS U a câștigat acasă, scor 1-0, în timp ce în play-off, oltenii s-au impus la Cluj, 2-1, iar "feroviarii" au obținut toate punctele în Bănie după un succes la limită, 1-0.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa astăzi, de la 22:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza