CFR Cluj, primul pas greșit în Superligă. "Feroviarii" au remizat cu CS U Craiova

CFR Cluj, primul pas greșit în Superligă. "Feroviarii" au remizat cu CS U Craiova
| Foto: facebook.com/UCVOficial

După două victorii în primele două runde, elevii lui Andrea Mandorlini au încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, partida din etapa cu numărul 3 a sezonului regulat.

Cu gândul la meciul din Turcia împotriva celor de la Adana Demirspor, "feroviarii" au încercat să rezolve cât mai repede jocul de campionat. Pe o ploaie torențială, Muhar a semnat prima ocazie a partidei, când a trimis bine o lovitură de cap la rădăcina barei, însă Popescu a intervenit (8). Imediat, jocul s-a mutat la poarta gazdelor, iar Crețu a profitat de marcajul delăsător și a deschis scorul (10).

Oltenii s-au retras imediat și au mizat pe contraatacuri purtate de trio-ul din ofensivă, în timp ce clujenii s-au instalat în jumătatea adversă. Cu toate acestea, elevii lui Mandorlini nu au reușit să pună prea multe probleme. Muhar și-a încercat norocul cu execuții de la distanță, în timp ce Bîrligea s-a zbătut mult, însă fără rezultate notabile.

Cu toate acestea, eforturile "feroviarilor" au dat roade înainte de pauză. Tachtsidis a centrat din flancul stâng, iar Yeboah a apărut bine la colțul lung de unde a reluat din cădere și l-a învins pe Popescu (39). Scăpat singur spre poartă și cu Sava la pâmânt, Ivan a avut șansa de a-și aduce echipa în avantaj, a ratat, iar scorul pauzei în Gruia a fost 1-1.

Trupa lui Mandorlini a început bine actul secund cu două lovituri de cap trimis de Yeboah și Kresic, dar Bancu a salvat de fiecare dată de lângă bară (47). Fazele fixe au fost la putere în primul sfert de oră al reprizei, iar Sava a intervenit în fața lui Silva (57). CFR Cluj a continuat să aibă inițiativa și a încercat să pună presiune.

Acțiunile ofensive ale gazdelor au fost, însă, lipsite de consistență și de luciditate. Nici de pe bancă nu au venit soluții mai inspirate, iar CFR Cluj a făcut primul pas greșit al sezonului în Superligă, 1-1 contra celor de la CS U Craiova. Pentru "feroviari" urmează returul cu Adana Demirspor, din preliminariile UEFA Conference League.

Comenteaza