CFR Cluj profită de problemele de la FC Argeș. Atacantul exclus din lot poate ajunge în Gruia

CFR Cluj profită de problemele de la FC Argeș. Atacantul exclus din lot poate ajunge în Gruia
| Foto: Facebook FC Argeș

Campioana ar putea beneficia de pe urma tensiunilor dintre Arnold Garita și clubul piteștean.

FC Argeș se află într-o situație complicată în campionat, iar cel mai important jucător din actualul sezon a fost exclus din lot. Arnold Garita a fost protagonistul unei lupte în toată regula, în care și-a pus la pâmânt doi colegi.

De pe urma situației atacantului ar putea profita CFR Cluj, care e în căutare de întăriri pentru compartimentul ofensiv. Potrivit Playsport, trupa din Gruia i-a oferit camerunezului un salariu lunar de 20.000 de euro, dar și o prima de instalare importantă.

Garita va rămâne liber de contract dacă FC Argeș retrogradează la finalul stagiunii, însă este posibil ca înțelegerea dintre atacant și club să fie reziliată chiar în zilele următoare, având în vedere conflictul în care a fost implicat.

În vârstă de 27 de ani, vârful camerunez a marcat 9 goluri și a oferit o pasă decisivă în 34 de apariții în Superligă și Cupa României.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza