CFR Cluj: "Punem Clujul pe harta fotbalului European!" / Miza: Câteva milioane de euro

CFR Cluj: "Punem Clujul pe harta fotbalului European!" / Miza: Câteva milioane de euro

Joi, 25 august, campioana României, CFR Cluj, luptă pentru calificarea în grupele Conference League. În posterul care promovează meciul cu Maribor "feroviarii" transmis încrezători că vor pune Clujul pe harta fotbalului European. 

"Joi, 20:00, luptăm pentru calificarea în grupele Conference League! Campionii României au nevoie de susținerea ta! LUPTĂM ÎMPREUNĂ, NE CALIFICĂM ÎMPREUNĂ! Joi LUPTĂM pentru calificare! Hai și TU pe stadion!", este mesajul transmis de CFR Cluj pe Facebook

Casele de bilete de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia sunt deschise şi astăzi între orele 12:00 - 20:00. 

CFR Cluj primește joi, de la 20:00, vizita lui Maribor, în returul play-off-ului Conference League. Câștigătoarea va merge în grupele competiției.

După 0-0 la Maribor, CFR are nevoie doar de o victorie simplă în returul cu slovenii, pentru a atinge primul mare obiectiv al sezonului, calificarea în grupele unei competiții europene, care ar aduce în conturile lui CFR, inclusiv din tururile preliminare, peste 4 milioane de euro, potrivit gsp.ro

Comenteaza