Foto CFR Cluj se laudă cu locaţia selectă Sky Lounge: Prețul unui abonament în zona VIP, cu mâncare și băutură incluse

Clubul CFR Cluj a transformat zona VIP în SKY LOUNGE. Ardelenii le promit celor care îşi vor cumpăra abonamente în locația nouă a stadionului o experiență deosebită pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia. 

"Pentru că ne gândim la confortul suporterilor noștri, așa cum v-am promis, v-am pregătit surprize inedite! Începând cu acest sezon competițional, VIP A devine SKY LOUNGE, o locație nouă, special concepută pentru cei care-și doresc o experiență deosebită pe stadionul nostru!

Pe lângă mâncarea și băutura incluse în abonament, vă veți bucura de o locație selectă, dar și de ocazia de a cunoaște noi persoane, cu care să împărtășiți aceleași valori.

Vă așteptăm la casele de bilete și în următoarele zile pentru a vă achiziționa abonamente în noul SKY LOUNGE:
VINERI (30 IUNIE) - 12:00 - 17:00
MARȚI (4 IULIE) - 11:00 - 17:00
MIERCURI (5 IULIE) - 09:00 - 15:00
JOI (6 IULIE) - 11:00 - 17:00
VINERI (7 IULIE) - 09:00 - 15:00

Începând de luni, 3 iulie, vă veți putea achiziționa abonamente în această zonă și online, prin platforma bilete.ro Prețul unui abonament la Sky Lounge este de 3000 de lei, cu mâncare și băutură incluse. Abonații de la VIP A din sezonul precedent își vor putea reînnoi abonamentele la Sky Lounge la preț redus, pentru 2500 de lei, în baza cardurilor vechi. Reducerea se aplică doar la casele de bilete", a transmis clubul CFR Cluj pe Facebook. 

Comenteaza