CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară. Cine se mai alătură echipei din Gruia

CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară. Cine se mai alătură echipei din Gruia
| Foto: CFR Cluj Facebook

Echipele din SuperLiga îşi fac strategiile pentru sezonul viitor, iar CFR Cluj a intrat într-o perioadă fierbinte de transferuri, atât în ce priveşte plecările, cât şi în ce priveşte sosirile. 

Se pare că CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară, nu doar în ceea ce privește lotul. De la schimbarea antrenorului şi plecarea altor 8 jucători, până la declaraţia că oricine e de vânzare pentru un preţ bun, şefii din Gruia schimbă pe bandă rulantă oamenii din staff. 

Campioana României a făcut o serie de modificări la nivelul staff-ului, care a debutat cu venirea antrenorului italian Andrea Mandorlini. Joi dimineață, ardelenii l-au prezentat oficial pe Andrei Dăngulea.

Acesta va fi noul preparator fizic al lotului. Venit de la echipa de tineret, Andrei Dăngulea va face echipă cu Cristi Dragotă începând din acest sezon.

„Faceți cunoștință cu noul nostru preparator fizic: Andrei Dăngulea. Începând din acest sezon, Cristi Dragotă va face echipă cu Andrei Dăngulea pentru pregătirea fizică a băieților noștri.

Andrei a făcut pasul la echipa mare, de la echipa de tineret a clubului nostru. Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de noi!”, au scris cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Comenteaza