News alert CFR Cluj și-a aflat adversara din Liga Campionilor

CFR Cluj și-a aflat adversara din Liga Campionilor

Manșa tur se va juca la Cluj pe 24 / 25 iulie, iar returul se va disputa pe 31 iulie / 1 august.

CFR Cluj va juca cu câştigatoarea dintre Malmo şi câştigătoarea din turneul preliminar, organizat în Gibraltar intre campioanele din cele mai slab cotate 4 campionate afiliate UEFA: Gibraltar. Andorra, San Marino si Kosovo.

Campioana României a prins unul dintre adversarii accesibili la tragerea la sorți de la Nyon. Echipa nordică este cunoscută în fotbalul mondial ca fiind formația de la care a plecat Zlatan Ibrahimovic. De asemenea, suedezii sunt cea mai titrată echipă din țara scandinavă, reușind să câștige 23 de titluri de campioană și 14 Cupe ale Suediei.

În plus, Malmo a jucat finala Cupei Campionilor din sezonul 1978-1979, pe care a pierdut-o în fața englezilor de la Nottingham Forest. În același an, suedezii au pierdut finala Cupei Intercontinentale împotriva paraguayenilor de la Olimpia Asuncion.

Prin comparație, CFR Cluj are doar patru titluri în Liga 1 și patru Cupe ale României, toate câștigate în ultimul deceniu. Prima manșa a duelului se va disputa în 24 sau 25 iulie, în timp ce returul va avea loc în 31 iulie sau 1 august.

Comenteaza