CFR Cluj și-a ruinat recordul de invincibilitate după înfrângerea cu Viitorul

CFR Cluj și-a ruinat recordul de invincibilitate după înfrângerea cu Viitorul
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au înregistrat primul eșec în Liga 1, din anul calendaristic 2018. Ultima înfrângere data din decembrie 2017.

Echipa antrenată de Antonio Conceicao trece prin cea mai slabă perioadă a sezonului, după ce a ajuns la cea de-a treia înfrângere în ultimele patru meciuri. După ce au fost învinși de golurile lui Voduț și Ianis Hagi, “feroviarii” au pierdut seria de invincibilitate, începută în sezonul precedent.

Clujenii avea 20 de meciuri fără înfrângere, 11 victorii și nouă rezultate de egalitate. Pe teren propriu, campionii erau imbatabili din sezonul 2016-2017. Atunci, în ultima etapă a stagiunii, Dinamo se impunea cu un categoric 3-0.

De atunci au urmat 21 de partide, în care clujenii nu au pierdut în Gruia, iar dintre acestea a existat o serie de opt jocuri consecutive în care CFR nu a primit gol pe propriul teren. Urmează derby-ul cu FCSB. Duelul dintre primele două clasate se va disputa după pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza