CFR Cluj și-ar putea întări fosta adversara din Conference League. Adana pus ochii pe un "feroviar"

CFR Cluj și-ar putea întări fosta adversara din Conference League. Adana pus ochii pe un "feroviar"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa din Turcia care a eliminat formația din Gruia în turul al treilea preliminar al competiției continentale e interesată de unul dintre elevii lui Andrea Mandorlini.

Învinși în minutele de final ale jocului din deplasare, "feroviarii" ar putea rămâne și fără unul dintre oamenii de gol. Conducătorii de la Adana Demirspor au pus ochii pe Emmanuel Yebah, iar interesul s-ar putea concretiza curând, susține presa ghaneză.

Chiar după partida care a consemnat eliminarea CFR-ului din UEFA Conference League, Nelu Varga recunoștea că a vorbit cu turcii despre Yeboah și Bîrligea, însă totul a rămas la stadiul de discuție.

După ce în sezonul trecut a făcut pasul spre echipa de seniori, atacantul a fost aproape și de un transfer la Slavia Praga, însă mutare a căzut în ultima secundă. Apoi, înaintea actualei stagiuni, Yeboah a impresionat în tricoul reprezentative U23 a Ghanei la Cupa Africii.

Totodată, de la startul noului campionat, jucătorul în vârstă de 20 de ani a marcat de două ori în 5 apariții în Superligă și UEFA Confrence League.

Comenteaza