CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA | Campioana, susținută de peste 23.000 de oameni. Unde vezi meciul

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA | Campioana,  susținută de peste 23.000 de oameni. Unde vezi meciul

CFR Cluj va fi susţinută 100% în primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor în compania cehilor de la Slavia Praga. Marţi, 20 august, de la ora 22:00, ardelenii îi vor aştepta pe teren propriu, stadionul "Doctor Constantin Rădulescu", pentru a încerca să facă un prim pas spre grupele Ligii.

Clubul din Gruia a anunţat că partida se va juca cu casa închisă. Toate biletele la meciul cu Slavia Praga au fost vândute. Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” are o capacitate de 23.500 de locuri, iar biletele pentru întâlnirea cu Slavia Praga au fost vândute în doar câteva zile.

"Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Dan Petrescu şi în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile. Băieţii mei au câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit. Au foarte mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare. Trebuie să marcăm goluri dacă vrem să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

Returul se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 22:00. Câștigătoarea acestei duble manșe va accede în grupele Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, Look TV și Telekom.

Comenteaza