CFR Cluj, susținută inedit la Transilvania Rally 2018

CFR Cluj, susținută inedit la Transilvania Rally 2018
| Foto: foto Ziua de Cluj

Echipajul format din Adi Iliescu și Rareș Badea conduce o mașină inscripționată în culorile clubului din Gruia.

Dintre cele 105 echipaje aflate al startul Raliului Clujului, unul a atras atenția. Este vorba despre echipajul Iliescu/Badea care pilotează un Mitsubishi. Cei doi și-au inscripționat mașina în culorile echipei favorite, CFR Cluj. Pe vehicul e și un mesaj de susținere pentru echipa de pe locul doi din Liga 1, “Împreună spre victorie”.

Poza noua 04.05.2018

Deși este născut în București, Adi Iliescu s-a declarat fan al formației “feroviare” și speră ca atât el, cât și formația lui Dan Petrescu să obțină rezultate favorabile în acest weekend. “Prin CFR Cluj vrem să ne simțim acasă din nou. Prima etapă de raliu am avut-o la Braşov. A fost spectaculos şi am reuşit maximul de puncte. După ce s-a terminat etapa am vorbit cu cei de la CFR şi împreună vrem să ne simțim din nou acasă în Cluj şi să obținem un rezultat bun.

Îi apreciez ca şi club sportiv, pentru determinarea de care dau dovadă şi sunt convins că vor ajunge din nou pe primul loc. Mi-am vopsit maşina cu CFR deoarece mi-a plăcut ca echipă, iar unele echipe sunt comerciale, însă CFR are ceva aparte.

Poza noua 04.05.2018

Adi Iliescu (dreapta) și copilotul său, Rareș Badea

Acest raliu pentru destul de dificil pentru noi. Am plecat cu maxim de puncte de la Braşov şi ne dorim să repetăm rezultatul şi la Cluj. Sperăm ca împreună cu CFR-ul să mergem pentru victorie. Ei sâmbătă seara cu CSU Craiova, iar noi în lupta noastră. Sperăm să îi vedem jucând măcar în a doua repriză. După terminarea raliului vom merge la stadion să îi susținem”, a spus pilotul.

Transilvania Rally se desfășoară în 4 și 5 mai, în timp ce CFR Cluj joacă împotriva lui CS U Craiova sâmbătă, 5 mai, de la 20:45.

Comenteaza