CFR Cluj va juca la Ploieşti cu spectatori în tribune

CFR Cluj va juca la Ploieşti cu spectatori în tribune
Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj se va disputa cu suporteri în tribune, după ce Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a admis memoriul echipei din Ploieşti la decizia Comisiei de Disciplină, prin care gruparea prahoveană a fost sancţionată să joace o etapă fără spectatori.

În aceaşi timp, Comisia de Recurs a redus penalitatea sportivă aplicată de Comisia de Disciplină la 5.000 de lei, scrie Mediafax.

"FC Petrolul - recurs împotriva Hotărârii Comisiei de Disciplină - Admite recursul. Sancţionează clubul FC Petrolul cu o penalitate de 5.000 lei. Partida cu FC CFR 1907 Cluj se va juca cu spectatori", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Echipa prahoveană a fost sancţionată în urma incidentelor provocate de suporteri la partida cu Rapid cu o penalitate sportivă de 25.000 de lei, respectiv cu măsura disputării unui meci de pe teren propriu fără spectatori.

Partida Petrolul Ploieşti - CFR Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul Ilie Oană.

 

Comenteaza