CFR Cluj, victorie la limită cu CS Mioveni. Campioana rămâne invincibilă acasă

CFR Cluj, victorie la limită cu CS Mioveni. Campioana rămâne invincibilă acasă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus contra argeșenilor, scor 1-0, în runda cu numărul 19 din sezonul regulat. 

Startul jocului dintre campioană și nou-promovată. "Feroviarii" au dominat la capitolul posesie, însă au găsit greu drumul spre poarta lui Popescu.

Oaspeții au fost fost mai activi în ofensivă și l-au pus de mai multe ori la încercare pe Hindrich, din afara careului. Cu toate acestea, în minutul 36, Sigurjonsson a centrat din corner, defensiva argeșenilor a respins, balonul a ajuns la Costache care a înscris cu o execuție plasată din marginea suprafeței de pedeapsă. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

La revenirea de la cabine, CFR Cluj a forțat și a încercat să majoreze diferența. Mai întâi Sigurjonsson a trimis bine din lovitură liberă, însă Popescu a reținut în doi timpi (47). Apoi, Omrani a profitat de o deviere și a încercat să îl lobeze pe portarul oaspeților, dar mingea a trecut peste (57).

Treptat, trupa lui Dan Petrescu a cedat inițiativa, a încercat sa se apere și mai apoi să dea lovitura pe contraatac. În cea de-a doua parte a reprizei secunde, oaspeții au forțat egalarea, însă în zadar. CFR Cluj a rezistat și s-a impus cu 1-0.

 

Comenteaza