CFR Cluj, victorie lejeră în fața Unirii Slobozia. Petrescu a fost eliminat în prima repriză

CFR Cluj, victorie lejeră în fața Unirii Slobozia. Petrescu a fost eliminat în prima repriză
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia nu a avut vreo emoție în compania nou-promovatei pe care a învins-o cu 3-0.

Încă de la început, vicecampioana a preluat inițiativa, în timp ce oaspeții, așa cum era de așteptat, s-au baricadat în defensivă. Formula de campionat a CFR-ului a insistat, însă prima ocazie a venit abia în minutul 28, când Nkololo a trimis în transversală.

În cele din urmă golul avea să vină din gheata lui Louis Munteanu, care a înscris pentru prima dată în tricoul formației din Gruia (38). Replica Unirii Slobozia a venit instant, iar Purece a egalat, dar reușita a fost anulată (40). Chiar și așa, Dan Petrescu a reacționat nervos la golul primit și a fost trimis în tribună. Așadar, "feroviarii" erau în avantaj după prima repriză, scor 1-0.

Fără antrenor alături în actul secund, jucătorii CFR-ului au început excelent, Păun a profitat de eroarea defensivei adverse și a dublat avantajul echipei sale (52). Vicecampioana a menținut ritmul bun, iar Louis Munteanu a majorat diferența cu o execuție din marginea careului, la colțul lung (64).

Mulțumiți cu rezultatul de pe tabelă, "feroviarii" au redus din turație și și-au conservat energia pentru următoarele jocuri. Așadar CFR Cluj a obținut cel de-al doilea succes al sezonului în Superligă, scor 3-0, împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. 

Comenteaza