CFR, fără 3 titulari înaintea derby-ului cu FCSB de la Cluj. Petrescu: „Presiunea e maximă. Va fi un meci de care pe care”

CFR, fără 3 titulari înaintea derby-ului cu FCSB de la Cluj. Petrescu: „Presiunea e maximă. Va fi un meci de care pe care”
| Foto: ZIUA DE CLUJ

Tehnicianul CFR-ului a prefațat partida de mâine de pe teren propriu cu FCSB.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a vorbit despre importanța meciului cu FCSB din Play-off-ul Superligii I. Meciu se va juca de la ora 21.00.

„Nu am reușit să recuperez din jucătorii accidentați pentru derby-ul cu FCSB. Mai durează. Nu știm cât, dar în următoarele două-trei meciuri sigur nu vor fi (recuperați - n. red.). Nici să ne antrenăm prea mult nu am avut timp după meciul de cupă, azi a fost primul antrenament. Sper să nu mai apară probleme noi. Ne este greu când lipsesc cei mai buni jucători. Așa e și la FCSB, și la Farul. Trebuie să facem față și fără Deac și Camora, deoarece au fost meciuri când am câștigat și fără ei. Clar mi-aș fi dorit să îi am la dispoziție, dar nu ne putem scuza mereu când nu avem jucătorii de bază”, a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB din Play-off-ul Ligii I de pe teren propriu. 

Antrenorul „vișiniilor” spune că echipa sa trebuie să dea tot ce are mai bun când va intra mâine pe teren. El este convins de faptul că stadionul Dr. Constantin Rădulescu va fi plin la ora meciului, iar fanii vor dori victoria chiar dacă echipa de abia ce a jucat. 

„Presiunea e maximă la acest meci, nu mai suntem în campionat, ci în Play-off. Aici, 3 puncte contează, pentru că nu se mai înjumătățesc. Va fi un meci care pe care, la fel ca toate celelalte partide din Play-off. Nu e decisiv în lupta pentru titlu dar este foarte important. Echipa FCSB-ului arată foarte bine. E clar că un antrenor nou venit nu poate să facă minuni în 2-3 săptămâni (de la instalarea pe banca tehnică - n. red.). Mi se pare că sunt în formă foarte bună. Au arătat bine fizic, tehnic și tactic. Am urmărit meciurile cu Craiova și Sepsi, dar nu există echipă perfectă în Play-off, au și ei probleme, la fel ca orice alt club”, a mai spus Dan Petrescu.

Comenteaza