CFR, încurajată de rivale înaintea derby-ului cu trupa lui Reghe. ”Sper să nu învingă FCSB”

CFR, încurajată de rivale înaintea derby-ului cu trupa lui Reghe. ”Sper să nu învingă FCSB”
CFR Cluj a primit încurajări din partea rivalelor înaintea derby-ului cu FCSB, programat luni, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

Mijlocașul lui Dinamo, Dan Nistor (28 ani), așteaptă o victorie din partea CFR-ului în derby-ul cu Steaua. "Alb-roșii" au bătut-o, duminică, cu 2-1 pe FC Viitorul, și au ajuns pe 3 în play-off (32 puncte), depășind formația din Gruia în clasament. Cu un succes al "feroviarilor" împotriva FCSB-ului (locul 1, 36 puncte), Dinamo ar rămâne la o distanță de 4 puncte față de trupa lui Laurențiu Reghecampf.

"E important că am câştigat, dar ne aşteaptă un meci greu la Craiova. În această seară ne bucurăm de victorie, mergem acasă la familii, iar de mâine începem munca pentru meciul de la Severin. Sincer să vă spun, aşteptăm să bată cei de la CFR, dar vom vedea ce va fi", a spus Nistor pe Dolcesport.

Fostul atacant al Universității Cluj, în prezent jucător al Viitorului, Vlad Morar (23 ani), le ține și el pumnii celor de la CFR pentru confruntarea cu Steaua. Cu o victorie la Cluj, FCSB s-ar desprinde la 5 puncte de constănțeni, situație în care șansele Viitorului la titlu ar scădea.

"Cred că am făcut un meci destul de bun, dar fotbalul te pedepseşte dacă ratezi, ne asumăm această înfrângere. Am fost foarte mult timp pe primul loc, mai sunt (patru - n. red.) etape de jucat şi se mai pot întâmpla multe. Sper să nu învingă FCSB-ul mâine (luni - n. red.) la Cluj", a declarat Morar în sursa citată.

CFR Cluj ocupă locul 4 înaintea derby-ului cu FCSB, cu 29 puncte. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în ediția curentă a Ligii 1. Ambele cluburi au bifat câte o victorie, iar un alt meci s-a terminat la egalitate. Ultimul joc dintre CFR și FCSB a avut loc pe 12 martie, pe Arena Națională, pierdut cu 0-2 de ardeleni.

CFR Cluj - Steaua se joacă luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe arena din Gruia. Partida va conta pentru etapa a șasea din play-off.

Clasament play-off:

1.FCSB - 36 puncte
2.FC Viitorul - 34 puncte
3.Dinamo - 32 puncte
4.CFR CLUJ - 29 puncte
5.CS Universitatea Craiova - 27 puncte
6.Astra Giurgiu - 26 puncte

Comenteaza