CFR, invincibilă în fața Stelei de 2 ani. Reghecampf: "Știu ce ne așteaptă mâine"

CFR, invincibilă în fața Stelei de 2 ani. Reghecampf:
CFR Cluj este invincibilă în fața Stelei de 2 ani, iar duminică își poate trece un nou rezultat pozitiv în confruntările cu formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Ardelenii au obținut 2 victorii și 2 remize în ultimele confruntări cu "roș-albaștrii", 2-1 și 1-1 în actuala ediție de campionat, respectiv 1-1 și 2-0 în stagiunea trecută.

"Nu am reușit să batem CFR în acest sezon, dar anul acesta, la ei acasă, am făcut un meci foarte bun. Numai greșelile de arbitraj din acel meci ne-au împiedicat să câștigăm toate cele trei puncte. Noi nu avem nimic de făcut decât să demonstrăm pe teren. Știu ce ne așteaptă în meciul de mâine. Știu ce își doresc toate echipele când joacă cu Steaua, nu numai CFR. Printr-o victorie mâine seară încrederea jucătorilor va fi mult mai mare, iar atmosfera la echipă mult mai bună", a declarat antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, conform Agerpres.

Echipa din Gruia ocupă locul 5 în în zona de play-off, cu 22 puncte după înjumătățirea punctajelor. Steaua este pe 2, cu două puncte mai mult.

CFR Cluj a înregistrat patru victorii consecutive în ultimele etape din sezonul regulat, elevii lui Vasile Miriuță trecând de Gaz Metan Mediaș (2-1), ASA Târgu Mureș (2-0), CSM Poli Iași (2-1) și FC Viitorul (1-0). De partea cealaltă, Steaua a scos 3 remize și o singură victorie în ultimele patru partide: 2-2 cu Voluntari, 2-1 cu CS Universitatea Craiova, 1-1 cu Gaz Metan și 1-1 în fața lui ASA.

Ultima întâlnire dintre CFR Cluj și Steaua a avut loc pe 5 februarie, la Cluj, și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. CFR nu a mai pierdut în fața "roș-albaștrilor" din 8 martie 2015, când au fost fost învinși cu 0-1 la București.

Steaua - CFR Cluj se joacă duminică seara, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul primei etape din play-off. Meciul va putea fi urmărit la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza