CFR își ia atacant ”de buzunar” din Italia VIDEO

CFR își ia atacant ”de buzunar” din Italia VIDEO
Giuseppe de Luca

Un vârf de atac de numai 1,68 metri vine să întărească ofensiva campioanei.

Considerat o mare speranţă a fotbalului italian în urmă cu cinci-şase sezoane, când făcea furori la Atalanta, în Serie A, Giuseppe De Luca a intrat într-un con de umbră. În ultima stagiune a jucat la Virtus Entella, în Serie C. Atacantul de 26 de ani, cu 35 de meciuri în Serie A și 6 goluri, speră să își relanseze cariera în România.

Cunoscutul jurnalist italian Alfredo Pedulla anunţă că De Luca a acceptat oferta campioanei României, CFR Cluj, şi ar urma să ajungă în Gruia sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Uşoarele dubii ale fotbalistului care are doar 1,68 metri au dispărut în ultimele zile, iar posibilitatea de a juca în Europa, poate chiar în grupele Ligii Campionilor, l-a convins să fie de acord cu mutarea în Liga 1.

De Luca vine la recomandarea lui Răzvan Zamfir, cel care a lucrat cu el la Bari. Italianul este un jucător foarte rapid și tehnic, cu goluri înscriese în urma unor execuții de mare finețe. Atacantul are 7 prezențe și două goluri pentru naționala U21 a Italiei.

Comenteaza