CFR își vinde golgheterul. Iuliu Mureșan a confirmat negocierile cu Lens

CFR își vinde golgheterul. Iuliu Mureșan a confirmat negocierile cu Lens
După Petrucci, Guima și Jakolis, CFR Cluj se desparte de încă un jucător important.

Iuliu Mureșan a confirmat, miercuri seara, interesul francezilor de la RC Lens pentru atacantul Cristian Lopez.

"Întradevăr, suntem în tratative cu cei de la Lens pentru transferul lui Lopez, dar încă nu le-am finalizat. Chiar dacă o să-l vindem, nu rămânem descoperiţi. Avem un lot valoros şi sunt sigur că ne vom descurca. O să mai aducem 1-2 atacanţi din străinătate. Din Liga 1, nu ne-a stârnit interesul niciun jucător de pe acest post", a spus președintele formației din Gruia.

În acest sezon, Cristian Lopez (27 ani) a marcat 4 goluri pentru ”feroviari” și a evoluat în toate partidele disputate până acum. Ultimul meci în tricoul CFR-ului a fost egalul de sâmbătă, scor 1-1, cu ACS Poli Timişoara, din deplasare. Cu o săptămână în urmă, Lopez a realizat o dublă în victoria cu Astra Giurgiu, de acasă, scor 5-1.

În stagiunea precedentă, Cristian Lopez a fost golgheterul clujenilor, cu 12 reuşite. El a venit la Cluj în vara lui 2015. În toată această perioadă, Lopez a înscris 16 goluri în 33 meciuri.

În luna mai a acestui an, spaniolul a cucerit Cupa României cu CFR după o finală cu Dinamo (2-2, 5-4 p.). În meciul respectiv, vârful de 27 ani a marcat golul care a dus partida în prelungiri.

Odată cu plecarea lui Lopez, CFR-ul va rămâne cu doar doi atacanţi în lot. E vorba de Cristi Bud şi de Sergiu Negruţ.

Trupa antrenată de Vasile Miriuţă s-a despărţit, miercuri, şi de mijlocaşul croat Antonio Jakolis. Acesta s-a transferat la formaţia patronată de Gigi Becali, Steaua Bucureşti. Pe lista plecărilor din Gruia se mai alătură atacantul Bruno Guimaraes (30 ani) şi mijlocaşul Davide Petrucci (24 ani). Primul şi-a reziliat contractul, iar al doilea a plecat la Rizespor, în Turcia.

"Jakolis este o pierdere importantă pentru noi, dar atâta timp cât vin nişte bani în contul clubului, putem să suţinem echipa şi să aducem înlocuitori. Repet, nu vom rămâne descoperiţi", a mai spus preşedintele CFR-ului.

Perioada de transferuri se va închide, luni, pe 5 septembrie 2016.

Comenteaza