CFR-iștii, pregătiți de derby-ul cu FCSB. Antonio Conceicao: “E important să nu mai comitem erorile pe care le-am comis în ultimele partide”

CFR-iștii, pregătiți de derby-ul cu FCSB. Antonio Conceicao: “E important să nu mai comitem erorile pe care le-am comis în ultimele partide”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul din Gruia speră ca echipa sa să întrerupă seria de rezultate negative, chiar împotriva liderului din Liga 1.

Clujenii nu trec prin cea mai bună perioadă a sezonului și au înregistrat trei înfrngeri consecutive, printre care și o umilință istorică în fața celor de la Dudelange. Acum, cu un singur obiectiv răms în acest sezon, “ferovairii” speră să spargă ghinionul chiar în fața liderului din campionat, FCSB.

Antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao a prefațat partida cu roș-albaștrii. “Au fost două săptămâni bune, în care am reușit să muncim, din păcate nu am avut tot lotul la dispoziție pentru că unii au fost plecați la echipele naționale, iar alții au avut probleme medicale. E un meci de campionat, e un joc important, vom mai avea astfel de jocuri, dar realitatea este că dacă vom câștiga vom trece din nou pe locul 1. Trebuie să fim concentrați și să nu facem greșeli. Sper că nu se va repeta scenariul de anul trecut, trebuie să câștigăm.

Vom întâlni o echipă foarte bună, cu un lot echilibrat, însă obiectivul nostru este să câștigăm. Ei au jucători foarte buni, din punct de vedere ofensiv e o echipă cu foarte multă calitate. Totuși, noi îi vom lua ca un colectiv, nu individual. E foarte important să nu mai comitem erorile pe care le-am comis în ultimele partide pentru a putea să câștigăm. Important pentru mine e ca echipa noastră să facă un joc bun, să înscrie și să câștige”, a declarat tehnicianul al conferința de presă premergătoare partidei.

Duelul dintre CFR și FCSB va avea loc duminică, 16 sepembrie, de la ora 21, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza