Împrumutul lui Nicoară la Pandurii, parafat

Împrumutul lui Nicoară la Pandurii, parafat
Reprezentanţii echipelor CFR Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu au semnat astăzi actele cu privire la împrumutul pe şase luni al lui Viorel Nicoară la echipa gorjeană.

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a semnat azi documentele de transfer ale jucătorului Viorel Nicoară de la CFR Cluj. (...) Clubul Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu jucătorul Viorel Nicoară în vederea unui împrumut pe șase luni cu opțiune de cumpărare a acestuia la finalul celor șase luni de împrumut", se menţionează într-un anunţ postat pe site-ul oficial al echipei Pandurii Târgu-Jiu.

Potrivit sursei citate, actele au fost parafate de directorul executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, respectiv de directorul executiv al CFR-ului, Răzvan Zamfir. Clubul gorjean anunţase că a ajuns la un acord cu privire la împrumutul lui Nicoară încă din luna decembrie a anului trecut.

Anunţul  cu privire la împrumutul fotbalistului a fost postat astăzi şi pe site-ul oficial al echipei CFR Cluj.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a precizat la mijlocul lunii trecute, pentru ziaudecj.ro, că echipa clujeană le caută echipe atât lui Viorel Nicoară cât şi lui Liviu Ganea, astfel încât aceştia să poată evolua mai mult, cu posibilitatea de a reveni în Gruia.

Comenteaza