CFR, luată în serios de Contra. ”Știu ce mă așteaptă acolo”

CFR, luată în serios de Contra. ”Știu ce mă așteaptă acolo”
CFR Cluj este luată în serios de antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, înaintea meciului programat sâmbătă, pe arena din Gruia, în penultima etapă din play-off.

CFR Cluj ocupă locul 4 în play-off, cu 33 puncte, având doar șanse teoretice de a mai spera la primele două locuri. Dinamo, în schimb, se află pe 3, cu 36 puncte, și încă se află în cursa pentru titlu. Pentru asta, "alb-roșii" au mare nevoie de o victorie pe terenul formației lui Vasile Miriuță.

"Avem o deplasare foarte grea la Cluj, cu o echipă bună, care vine după un rezultat nefavorabil în ultima etapă. Am încercat în această săptămână să-i atenționez pe jucători că ne va aștepta un meci la fel de greu și chiar mai greu decât cel cu Steaua. Sincer, nu mă gândesc la titlu, ci la meciul de mâine seară. Știu ce mă așteaptă la Cluj și sper ca în vestiar fiecare să fie conștient de dificultatea meciului", a spus antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, pe Digisport.

În ultima rundă, "feroviarii" au pierdut drastic în fața Craiovei, scor 0-3, pe arena din Gruia. De partea celalaltă, Dinamo a reușit să se impună cu 2-1 în derby-ul cu FCSB.

CFR s-a mai întâlnit de trei ori cu Dinamo în acest campionat, ambele formații având câte o victorie, iar un alt meci încheindu-se la egalitate.

CFR Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:15, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va fi transmisă în direct pe Dolce, Look și Digisport.

Clasament play-off:

1. FCSB - 38 puncte
2. FC Viitorul - 38 puncte
3. Dinamo - 36 puncte
4. CFR CLUJ - 33 puncte
5. CS Universitatea Craiova - 31 puncte
6. Astra Giurgiu - 26 puncte

Comenteaza