CFR rămâne neînvinsă pe teren propriu

CFR rămâne neînvinsă pe teren propriu
"Feroviarii" nu au mai pierdut în Gruia din 1 decembrie 2015. Echipa antrenată la acea vreme de Francisc Dican era întrecută cu 1-2 de Pandurii Târgu-Jiu.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, în runda cu numărul 10 din campionatul intern, scor 1-1.

"Am fi vrut să obţinem toate cele trei puncte, dar din păcate n-am reuşit. În prima repriză am avut două ratări importante, plus acel gol primit dintr-o greşeală. După pauză, am încercat să fim mai ofensivi, prin introducerea lui Chiriţă şi Omrani. Ne-am creat multe şanse de gol, am egalat şi puteam chiar să câştigăm", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuţă.

Din lotul clujenilor au lipsit Camora şi Tiago Lopes. Primul este accidentat, iar al doilea suspendat.

"S-a simţit absenţa celor doi jucători, mai ales a lui Camora. Mario e căpitanul nostru şi aveam mare nevoie de el. Azi nu ne-am putut baza nici pe Gomelt. Cu toate acestea, şi jucătorii care au evoluat în locul lor s-au descurcat bine. Ne mulţumim cu acest punct şi căutăm să ne pregătim cât mai bine pentru meciul următor, cu ASA", a mai spus tehnicianul.

Medieşenii au intrat în avantaj la pauză, după golul marcat de Llullaku din finalul primei reprize ('45). CFR Cluj a egalat, însă, din 11 metri. Centralul Balaci a indicat punctul cu var după un henţ al lui Trtovac ('59), iar Nascimento a marcat pentru 1-1 din penalty.

"A fost un meci frumos, între două echipe care se cunosc şi se respectă. Prima repriză am controlat-o din punct de vedere tactic. Ne-am închis foarte bine, am şi marcat. Practic, am avut meciul în mână. Puteam să obţinem mai mult, dar puteam să şi pierdem. Cert este că am arătat tuturor că suntem o echipă care încearcă să scoată maximul din fiecare joc", a afirmat "principalul" de la Gaz Metan, Cristi Pustai.

După egalul de luni, CFR Cluj îşi păstrează invincibilitatea de pe teren propriu. Ultima înfrângere de acasă a venit pe 1 decembrie 2015, când echipa antrenată la acea vreme de Francisc Dican pierdea cu 1-2 în faţa Pandurilor.

Pentru clujeni, urmează o deplasare la Târgu-Mureş. La rândul ei, Gaz Metan va evolua acasă cu FC Voluntari. Programul celor două meciuri vor fi stabilite în perioada următoare.

Comenteaza