CFR s-a mai despărțit de un jucător. A plecat la Pandurii

CFR s-a mai despărțit de un jucător. A plecat la Pandurii
Sergiu Negruț (23 ani) s-a înțeles cu Pandurii Târgu-Jiu, fostul mijlocaș al "feroviarilor" urmând să joace pentru gruparea olteană până la vară.

"Am hotărât să-l dăm pe Negruț. De astăzi, e jucătorul Pandurilor. L-am împrumutat și pe Vereș, în Ungaria (la Gyirmót FC - n. red.), pentru a avea șansa să joace mai mult. Am hotârăt că e mai bine pentru el să meargă acolo. Dacă va avea evoluții bune, cu siguranță va reveni la noi", a declarat președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Oficialul lui CFR Cluj a comentat și situația lui Ionuț Larie (30 ani). Aflat în ultimele 6 luni de contract cu ardelenii, fundașul român a fost dorit în această iarnă de Steaua. "S-a tot vorbit în presă despre interesul Stelei pentru Larie, dar nu ne-a contactat nimeni de acolo. Nu mai pleacă alți jucători", a explicat Mureșan.

Sergiu Negruț este cel mai vechi jucător din lotul "feroviarilor", mijlocașul de 23 ani evoluând în Gruia din 2010. Tânărul fotbalist a strâns 44 meciuri și 5 goluri pentru CFR. De-a lungul carierei, Negruț a mai jucat, sub formă de împrumut, la Unirea Alba Iulia (2012/ 9 meciuri), Damila Măciuca (2013/ 10 meciuri și 4 goluri) și CSM Râmnicu-Vâlcea (2013-14/ 13 meciuri și 5 goluri).

CFR Cluj a mai renunțat în această iarnă la Cornel Ene și Laszlo Hodgyai, iar Szilard Vereș a fost împrumutat la Gyirmót FC, din prima ligă maghiară.

Comenteaza