CFR se betonează la mijloc. În vizor, un fost jucător de la Napoli

CFR se betonează la mijloc. În vizor, un fost jucător de la Napoli
| Foto: football-napoli.net

Presa italiană specializată în mercato scrie că feroviarii sunt la un pas de a-și asigura semnătura jucătorului cu 30 de prezențe la naționala țării sale.

Formația din Gruia vrea să-și asigure serviciile lui Omar El Kaddouri, un mijlocaș marocan liber de contract după despărțirea de PAOK Salonic, pentru care a evoluat în ultimii șase ani, adunând 121 de meciuri în toate competițiile, anunță tuttomercatoweb.com.

Jurnaliștii italieni scriu că discuțiile între club și fotbalist sunt în curs și că cele două părți sunt la un pas de a încheia negocierile.

„Andrea Mandorlini este gata să-i ureze bun venit. Fostul jucător al Napoli este un transfer important, menit să sprijine linia de mijloc”, mai notează publicația italiană.

În CV-ul lui Omar El Kaddourise mai află Napoli, Brescia, Torino, Sudtirol și Empoli. De asemenea, a bifat 30 de apariții în tricoul echipei naționalei, în intervalul 2013-2020. La ora actuală are 33 de ani și este cotat la 600.000 de euro, scrie playsport.ro.

Konoplyanka, atac dur la Ioan Varga: "Mi-a plătit un singur salariu din cinci". Îl face praf și pe Mandorlini: Stilul său de joc e "loviți și alergați, vă rog atacați"

Într-un interviu acordat presei din Ucraina după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Yevgen Konoplyanka a spus că nu a mai dornit să joace sub comanda lui Andrea Mandorlini. Mijlocașul a strâns doar patru meciuri pentru "vișinii" și un total de doar 54 de minute.

„Nu am cerut să primesc o a doua șansă. I-am spus președintelui că dacă acest antrenor, Mandorlini, rămâne la echipă pe viitor, atunci eu nu am ce să caut aici. Stilul său de joc e «loviți și alergați, vă rog atacați»”, a declarat Konoplyanka. Citește aici mai multe detalii despre subiect. 

Comenteaza