CFR se pregăteşte să-şi modernizeze stadionul cu sprijinul Consiliului Judeţean

CFR se pregăteşte să-şi modernizeze stadionul cu sprijinul Consiliului Judeţean
Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, pare încântat de propunerea lui Alin Tişe, de a moderniza stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Iuliu Mureşan crede că propunerea lui Alin Tişe, de a trece în proprietatea Consiliului Judeţean stadionul CFR şi de a-l moderniza, este foarte bună. Conducerea clubului feroviar este gata să se aşeze la masa tratativelor.

"Nu ne deranjează că nu vom juca şi meciurile din Liga I pe Cluj Arena şi nici că s-a construit acest stadion. Am vrut doar să evidenţiem faptul că el nu va fi al unei singure echipe. Am fi foarte bucuroşi dacă şi cel din Gruia ar ajunge la categoria elite, mai ales că am putea concura cu celelalte oraşe la organizarea unui Campionat European, ceea ce ar fi extraordinar. Oricum, Clujul a luat deja faţa multor oraşe din punct de vedere sportiv, vom avea o nouă Sală Polivalentă, aşadar lucrurile stau chiar foarte bine. Domnul Alin Tişe ne-a oferit un răspuns bun, care ne-a dat de gândit, este foarte interesant, iar acum rămâne să îl analizez cu Arpi (Arpad Paszkany, finanţatorul CFR-ului - n.red). Acum nu ne rămâne decât să ne armonizăm poziţiile. Nu pot decât să îi mulţumesc pe această cale", a declarat astăzi Iuliu Mureşan.

Vezi ce a declarat ieri Alin Tişe

CFR a cumpărat în 2005 tribunele de la sindicatul feroviarilor, iar pentru restul terenului din Gruia s-a asociat cu Ministerul Transporturilor.

Comenteaza