CFR, surclasată de Bayern la toate capitolele

CFR, surclasată de Bayern la toate capitolele
Pe lângă cele patru goluri primite, jucătorii CFR Cluj au pierdut în faţa celor de la FC Bayern München la toate capitolele statistice. Campioana Germaniei a fost superioară şi din punctul de vedere al posesiei, al paselor reuşite, dar şi al numărului de kilometri alergaţi.
Meciul dintre CFR Cluj şi Bayern München s-a remarcat prin cele mai multe şuturi pe poartă dintre toate meciurile disputate până acum în această ediţie a Ligii Campionilor. Cele două echipe au totalizat 23 de astfel de execuţii, 10 fiind reuşite de CFR şi 13 de Bayern München. Totuşi, patru dintre încercările nemţilor s-au concretizat, în timp ce “feroviarii” nu au reuşit să marcheze nici măcar o dată. În meciul de miercuri seară, CFR a avut 271 de pase reuşite dintr-un total de 392, adică un procentaj de 69%. De partea cealaltă, adversarii au pasat de două ori mai mult, 546 de pase reuşite din 657 (83%). Jucătorul cu cele mai multe pase izbutite de la CFR Cluj a fost mijlocaşul Tomas Costa (37), iar cel mai bun pasator al lui Bayern a fost Anatoli Timosciuk - 72.

Bayern a dominat şi teritorial, având o posesie zdrobitoare, de 63%. Echipa clujeană este formaţia din Ligă cu cea mai scăzută posesie în cele patru meciuri disputate până acum, clujenii având mingea în doar 36% din timpul efectiv de joc. “Feroviarii” au alergat 109,3 km, în timp ce bavarezii au adunat 110,8 km. În meciul tur, clujenii adunaseră cu 2,4 kilometri mai mult decât adversarii. Prin comparaţie, în celălalt meci al grupei, AS Roma a învins pe FC Basel cu 3-2, deşi a fost dominată copios. Romanii au avut o posesie de doar 38% şi au trimis balonul pe poartă doar de trei ori, fiecare dintre şuturi fiind transformat în gol. Elveţienii au avut o posesie de 62%, 28 de şuturi spre poartă şi şapte pe spaţiul porţii, dar au fost învinşi.


Etichete
Comenteaza