CFR-ul s-a împiedicat la Sibiu. "Feroviarii" se întorc acasă doar cu un punct

CFR-ul s-a împiedicat la Sibiu. "Feroviarii" se întorc acasă doar cu un punct
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate partida cu Hermannstadt, scor 0-0, în cea de-a 10-a etapă a sezonului regulat.

Încă de la început, CFR Cluj a încercat să împingă jocul spre poarta gazdelor, în timp ce sibienii au mizat pe o bună organizare în defensivă și pe o posibilă lovitură pe contraatac. Louis Munteanu l-a testat pe Muțiu în minutul 4 pentru ca Mohammed Kamara să îl întindă și el serios pe portarul advers cu o lovitură de cap (14).

Replica gazdelor a venit la jumătatea reprizei, din partea lui Ianis Stoica, cel care a finalizat pe lângă poarta o acțiune rapidă (21). După ce Munteanu a ratat o nouă șansă de a deschide scorul, "feroviarii" au continuat să pună presiune, însă în zadar.

De cele mai multe ori acțiunile elevilor lui Dan Petrescu se blocau în fața careului advers unde intervenea lipsa de inspirație. Așadar, scorul pauzei la Sibiu a fost 0-0.

Hermannstadt a început curajos actul secund, Balaure a trimis bine din afară careului, iar Popa a respins cu ceva emoții (48). Efortul gazelor a durat puțin, clujenii au revenit în atac, iar Munteanu (55) și mai apoi Abeid (56) au trecut pe lângă gol.

Nici măcar fazele fixe nu i-au mai ajutat pe jucătorii vicecampioanei, care au rămas în căutarea drumului spre gol. Sibienii au pornit de câteva ori pe contraatac, însă niciuna dintre acțiuni nu a pus în pericol poarta lui Popa. Până la final, niciuna dintre echipe nu a reușit să deblocheze tabela, iar scorul final a fost 0-0.

Comenteaza