CFR vrea să defileze pe lângă umbra campioanei

CFR vrea să defileze pe lângă umbra campioanei
Ambele echipe au “foame” de puncte după ce au bifat câte două înfrângeri în noul sezon. În aceste condiţii, CFR începe partida abia de pe poziţia a V-a, în vreme ce Oţelul se situează cu trei locuri mai jos. Întâlnirea, care contează pentru etapa a VI-a a Ligii I, va fi transmisă în direct la Digi Sport, cu începere de la ora 21:30, dar şi în format livetext, pe site-ul ziuadecj.ro.

Tot astăzi, "feroviarii" vor avea ocazia perfectă a revanşei după ce în returul campionatului trecut Oţelul s-a impus cu 1-0 în Gruia, iar mai târziu avea să intre în posesia primului titlu de campioană din istoria clubului. Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a vorbit la acea vreme despre un posibil aranjament, scenariu care, în viziunea sa, ar urma să se repete şi în această seară. El a fost contrazis tocmai de către tehnicianul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, care a exclus din start un posibil non-combat şi vrea ca formaţia sa să redevină cea de anul trecut. "Vreau să înving CFR-ul, avem mare nevoie de puncte. Cine ne suspectează de prostii, aşa cum am văzut că s-a şi speculat, că sezonul trecut am fi făcut ceva aranjament, se înşală amarnic. Eu sunt om corect, cu gândul la fotbal", a fost poziţia "Neamţului".

La fel de consecvent s-a arătat şi antrenorul "alb-vişiniilor", portughezul Jorge Costa, potrivit căruia echipa sa are numai varianta victoriei la Galaţi. "Suntem pregătiţi pentru acest meci, chiar dacă jucăm împotriva campioanei din sezonul trecut. Nu cred că sunt atât de importante ultimele rezultate ale Oţelului, noi trebuie să dăm totul pentru a câştiga acest joc, dar şi pe cele care vor urma. Fotbaliştii pe care îi am la dispoziţie formează un lot echilibrat şi suntem obligaţi să ne îndeplinim obiectivul: câştigarea eventului. Am văzut şi eu declaraţiile domnului Porumboiu, referitoare la un posibil meci aranjat, dar ele chiar nu mă interesează. Echipa mea va juca numai pe teren, să fie clar!", a declarat Costa.

Acesta ar putea începe meciul în următoarea formulă: Fernandes - Lionn, Cadu, N. Diogo, Camora - Bastos, Mureşan (Celestino), Renan - Sougou, Weldon, De Zerbi. Partida va fi condusă la centru de către sătmăreanul Istvan Kovacs, sprijinit la cele două margini de Adrian Vidan şi Valentin Avram, ambii din Bucureşti. Oţelul Galaţi - CFR Cluj se transmite azi, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport şi în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza