Champions League, optimi: City a bătut-o pe Monaco după un meci în care s-au marcat 8 goluri

Champions League, optimi: City a bătut-o pe Monaco după un meci în care s-au marcat 8 goluri
Manchester City a trecut cu 5-3 de AS Monaco, marți, pe City of Manchester Stadium, în cadrul primei manșe a optimilor Uefa Champions League.

Englezii au deschis scorul în minutul 26, prin Sterling, care a fructificat o pasă primită de la Sane. Francezii au restabilit, însă, egalitatea prin Radamel Falcao (32). 8 minute mai târziu, Kylian Mbappe duce scorul la 2-1 pentru Monaco (40). După pauză, liderul din Ligue 1 a ratat șansa de a se desprinde la două goluri după un "11" metri irosit de Falcao (50).

Replica trupei lui Guardiola nu a întârziat să apară, iar Kun Aguero a făcut 2-2 după un contraatac inițiat de Sterling (58). Columbianul Falcao avea să o ducă din nou în avantaj pe Monaco, după o scăriță spectaculoasă trimisă peste portarul Caballero (60). City nu a renunțat nici de această dată, iar Aguero a înscris pentru 3-3 cu un șut din voleu (71).

6 minute mai târziu, cetățenii au preluat conducerea prin Stones (77), iar pasatorul de la primul gol al partidei, Sane, a stabilit rezultatul final, 5-3 pentru Manchester City. După acest succes, formația engleză pornește cu prima șansă în returul din Franța, care va avea loc pe 15 martie 2017.

În celălalt meci al serii, Bayer Leverkusen a cedat cu 2-4 în fața lui Atletico Madrid. Golurile nemților au fost marcate de Bellarabi (48) și Savic (68 - autogol), în timp ce reușitele spaniolilor au venit de la Saul (17), Griezmann (25), Gameiro (59 - penalty) și Fernando Torres (56).

MANCHESTER CITY - AS MONACO 5-3 (1-2)

Au marcat: Sterling (26), Kun Aguero (58, 71), Stones (77), Sane (82)/ Radamel Falcao (32, 61), Mbappe (40)

Man. City: Caballero - Sagna, Otamendi, Stones, Fernandinho (Zabaleta 62) - Toure - Sane, D. Silva, De Bruyne, Sterling (Navas 89) - Aguero (Fernando 87)

Antrenor: Josep Guardiola

Monaco: Subasic - Sidibe, Glik, Raggi, Mendy - B. Silva (Joao Moutinho 84), Fabinho, Bakayoko (Dirar 88), Lemar - Falcao, Mbappe (Germain 79)

Antrenor: Leonardo Jardim

Arbitri (Spania): Antonio Mateu Lahoz (centru), Javier Rodriguez și Pau Cebrián Devís (tușieri), Carlos Gómez și Jesús Gil Manzano (asistenți adiționali), Teodoro Sobrino (arbitru de rezervă)

Locație: City of Manchester Stadium, Manchester, Anglia

Comenteaza