Chiajna se întăreşte înainte de meciul de pe Cluj Arena

Chiajna se întăreşte înainte de meciul de pe Cluj Arena
Concordia Chiajna, adversara Universităţii din partida de mâine, de pe Cluj Arena, a reuşit ieri să-i transfere pe Marius Bilaşco (ex-Rapid) şi pe Daniel Novac (ex-Sportul Studenţesc). Conform gsp.ro, cei doi au semnat contracte până în vară, din postura de jucători liberi de contract.

Bilaşco a rămas în afara circuitului, după ce s-a despărţit de Rapid Bucureşti în această iarnă, club intrat în insolvenţă, şi care nu i-a achitat ratele contractuale pe mai multe luni. Atacantul în vârstă de 31 de ani nu a reuşit să impresioneze, oricum, în tricoul „giuleştenilor", evoluând extrem de puţin pentru echipa antrenată la acea vreme de Ioan Ovidiu Sabău. Bilaşco a mai trecut în România pe la FC Argeş, Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti, câştigând titlul cu defuncta formaţie ialomiţeană. Cealaltă achiziţie a Chiajnei, Daniel Novac, a reuşit să scape de la Sportul Studenţesc, grupare pentru care a evoluat în ultimii patru ani, însă unde nu a fost plătit de luni bune. În schimb, gruparea lui Ilie Stan s-a despărţit în această perioadă de Sorin Paraschiv şi Damir Ibric.

Partida dintre „U" şi Concordia Chiajna, extrem de importantă pentru „studenţi" în lupta pentru evitarea retrogradării, se va disputa mâine, de la ora 20.30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro

 

Etichete
Comenteaza