Chiar dacă va pleca în vară, Debeljuh intră în continuare în planurile "feroviarilor": "Îl așteptăm, cred că o să vină până la urmă"

Chiar dacă va pleca în vară, Debeljuh intră în continuare în planurile "feroviarilor": "Îl așteptăm, cred că o să vină până la urmă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, susține că echipa clujeană se va baza în viitorul apropiat pe atacantul în vârstă de 26 de ani.

Chiar dacă patronul Nelu Varga a anunțat că Debeljuh nu va mai juca pentru CFR Cluj, iar fotbalistul nu a fost inclus pe lista pentru Superligă, croatul este în continuare așteptat la antrenamente.

Cristi Balaj susține că atacantul care s-a accidentat în luna august și a trecut printr-o recuperare anevoioasă ar putea evolua în Cupa României pentru campioni, când situația medicală îi va permite.

"Îl așteptăm, cred că o să vină până la urmă. Am discutat cu el și i-am recomandat, fiind sub contract cu noi, să vină la Cluj, să-și continue recuperarea mai ales că intră în linie dreaptă în partea finală a recuperării.

Atunci când îi permite medicul sau când nu mai există vreun risc sau riscurile sunt cât mai mici pentru că riscurile există de fiecare dată. Când din punct de vedere medical i se permite să intre în teren, să începe să joace la echipa a doua acolo unde sunt terenuri foarte bune și condiții excelente să intre 15 minute, 20 minute, după care vom evolua în Cupa României.

Dacă ne vom califica în fazele următoare poate să joace o repriză, o jumătate de repriză și să înceapă încet-încet să intre în meci pentru că are nevoie de acești pași. Atunci când îți revii nu o să joci un meci întreg. A zis că se gândește.

A jucat la noi, ne-a ajutat să facem performanță, am câștigat campionatul cu el. Dacă eu ca și președinte consider că nu a luat cea mai bună decizie nu este datoria mea să-l aduc pe drumul cel bun?", a declarat Balaj pentru Fanatik

Comenteaza