Chipciu se gândește în continuare la play-off:"Vrem să câștigăm cu UTA pentru a spera în continuare la primele 6 locuri"

Chipciu se gândește în continuare la play-off:"Vrem să câștigăm cu UTA pentru a spera în continuare la primele 6 locuri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj își dorește ca la finalul sezonului regulat "studenții" să fie clasați pe una dintre primele 6 poziții din clasamentul Superligii.

Chiar dacă echipa a pierdut la Iași, Alex Chipciu nu renunță la visul de a juca în play-off alături de Universitatea Cluj. Căpitanul formației clujene crede că "studenții" sunt capabili de o astfel de performanță și așteaptă ca meciul cu UTA să dea startul unei serii de rezultate pozitive. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Cred că va fi un meci cu intensitate, cu o echipă agresivă. Mi se par mai omogeni față de meciul tur, chiar dacă au schimbat jucători, par mai legați. Va fi un meci disputat, ca toate cele de până acum. Am fost 2-3 zile mai jos cu moralul. Nu neapărat ne așteaptam să câștigăm (n. r. - la Iași), dar ne așteptam să avem un joc mai bun.

Trebuie să găsim calea și mereu să ne adaptăm. Echipa care poate face asta are de câștigat. Noi clar avem un minus când jucăm cu echipe agresive care se apără. În schimb, cu echipele care ies la joc facem și noi jocuri bune.

Vrem să câștigăm cu UTA pentru a spera în continuare la primele 6 locuri. Cred că partea mentală joacă un rol important. Dacă mental ești bine poți să și alergi mult. Dacă ești cu mentalul jos, nici cel mai pregătit om de pe planetă nu va putea să facă mai mult.

Trebuie să fim puternici. Vorbeam cu niște colegi și am stat să calculăm, dacă nu intri în play-off, automat te bați la locurile de baraj, diferența e foarte mică. Trebuie să ne câștigăm meciurile, avem meciuri la îndemână acasă, cu echipe cotate sub noi. Știm că vor fi meciuri disputate. UTA va veni clar cu agresivitate aici", a declarat Alex Chipciu.

Universitatea Cluj și UTA se vor întâlni duminică, de la 13:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

Comenteaza