Cincizeci de suporteri însoţesc „U" Jolidon la confruntarea cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici

Cincizeci de suporteri însoţesc „U
Cincizeci de suporteri şi-au anunţat intenţia de a însoţi handbalistele de la „U" Jolidon în meciul de vineri, din deplasare, cu HC Zalău, formaţie antrenată de selecţionerul echipei naţionale, Gheorghe Tadici.

">

Clujencele vor avea o misiune dificilă vineri, în cadrul etapei a X-a a primului eşalon de handbal feminin, în fief-ul HC Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici, contracandidată la ocuparea locului 2 în Liga Naţională.

Aproximativ 50 de suporteri şi-au anunţat prezenţa la partida care se va disputa vineri, de la ora 18, la Sala Sporturilor din Zalău, conform site-ului oficial al „U" Jolidon.

„Va fi un meci dificil, la acest nivel toate partidele sunt grele şi nu se mai pune problema de favorite. În afară de Oltchim, celelalte echipe sunt cam la acelaşi nivel şi orice rezultat este posibil. HC Zalau are avantajul terenului propriu dar nici noi nu vom ceda uşor. Vrem să obţinem un rezultat pozitiv, victoria este obiectivul nostru", a declarat Cosmin Sălăjan,managerul „U" Jolidon, citat de site-ul oficial al formaţiei.

„U" Jolidon este pe locul 3 în clasament, cu 11 puncte, în timp ce Zalău este pe locul 6, cu 9 puncte şi un joc mai puţin disputat.

 

Comenteaza