Cine ar putea veni antrenor la „U” Cluj! Radu Constantea a confirmat un nume aflat pe lista conducerii

Cine ar putea veni antrenor la „U” Cluj! Radu Constantea a confirmat un nume aflat pe lista conducerii
| Foto: FC Universitatea Cluj

Conducerea echipei clujene este în căutarea unui nou tehnician după despărțirea de Ioan Ovidiu Sabău.

Termenul limită de numire a noului antrenor de la „U” Cluj este până vineri, atunci când echipa are programată reunirea pentru sezonul viitor, iar pe lista scurtă s-ar afla Andrei Prepeliță, Viorel Moldovan și Toni Petrea.

Numele lui Prepeliță a fost confirmat și de președintele „șepcilor roșii”, Radu Constantea.

Suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Da, este și Andrei (Prepeliță - n.red.) printre cei care pot ajunge la Cluj. Oricum, până la reunirea echipei, care va fi vineri, planul nostru este să avem antrenorul instalat. Cu Neluțu Sabău discutăm să vedem cum punem la punct un proiect legat de echipa secundă, în care experiența și profesionalismul său ne-ar ajuta foarte mult atunci când vorbim despre trecerea jucătorilor spre prima echipă", a declarat Radu Constantea, potrivit digisport.ro.

Unul dintre avantajele lui Andrei Prepeliță este că și-a luat Licență A și nu va mai avea problemele de până acum pe care le-a avut la FC Argeș.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza