Cine e atacantul dorit de "U" Cluj. Toni Petrea a recunoscut interesul

Cine e atacantul dorit de "U" Cluj. Toni Petrea a recunoscut interesul
| Foto: Facebook Steve Ambri

Tehnicianul "studenților" a dezvăluit că echipa clujeană e interesată de un fotbalist cu un profil asemănător lui Mamadou Thiam.

Plecarea senegalezului care a fost golgheterul sezonului precedent a reprezentat o lovitură pentru Universitatea Cluj, iar Toni Petrea își dorește îl înlocuiască cu un fotbalist cu profil asemănător.

Tehnicianul Universității Cluj a recunoscut interesul pentru Steve Ambri, jucător care ultima dată a evoluat în Ligue 2 pentru Nimes Olympique.

"El ar fi o variantă, dar trebuie să vedem care e situația lui contractuală, dar și medicală. Sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le avem în vedere", a spus antrenorul despre fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

La fel ca Thiam, Ambri poate evolua atât ca atacant, cât și în bandă și este un marcator, dar și un pasator decisiv eficient. Crescut de Le Havre și Gonfreville, Ambri a mai jucat pentru Valenciennes, Sochaux și Sheriff Tiraspol.

A doua jumătate a stagiunii precedente a petrecut-o la Nimes Olympique, pentru care a evoluat în 14 partide și a oferit un assist, însă la finalul sezonului echipa a retrogradat din Ligue 2 în National.

De asemenea, Steve Ambri este internațional al statului Guineea-Bissau, reprezentativă pentru care a debutat în 2021 și alături de care a participat la Cupa Africii în ianuarie 2022.

Comenteaza