Cine e jucătorul remarcat de Sabău în primele meciuri ale anului: "Este peste media campionatului"

Cine e jucătorul remarcat de Sabău în primele meciuri ale anului: "Este peste media campionatului"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a dezvăluit cine e fotbalistul care a înregistrat cei mai buni parametri fizici în partidele oficiale din 2023.

"Studenții" au început anul cu o victorie și o remiză, însă evoluția jucătorilor a fost cea care a impresionat. Fotbaliștii s-au prezentat foarte bine din punct de vedere fizică după cantonamentul efectuat sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Mai mult, directorul tehnic l-a remarcat pe unul dintre elevii săi în urma cifrelor înregistrate de jucător pe parcursul celor două partide. Este vorba despre mijlocașul Martin Remacle, însă și Bic, Oancea, Vlădoiu sau Chipciu au fost amintiți de Sabău.

"Remacle a avut undeva la 70 de accelerări/decelerări. Media în campionatul nostru e undeva la 60, iar la nivel mai înalt e la 90-100. El este peste media campionatului. Mai sunt și Bic, Oancea, Vlădoiu, Chipciu, deci se poate.

Dacă ești pregătit poți să îți domini adversarul din punct de vedere fizic. Mulți dintre ei au și potențial din punct de vedere tehnic. Pot și mai mult decât au arătat în acest sezon", a declarat tehnicianul.

Pentru Universitatea Cluj urmează un joc la Craiova, împotriva celor de la FC U 1948. Partida se va disputa vineri, 3 februarie, de la 20:00.

Comenteaza