Cine e omul care îl vrea pe Dan Petrescu în Coreea de Sud. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani

Cine e omul care îl vrea pe Dan Petrescu în Coreea de Sud. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani
| Foto: Twitter 90sChelsea

Din conducerea celor de la Jeonbuk face parte o mai veche cunoștiință a antrenorului formației din Gruia.

Dan Petrescu e din ce în ce mai aproape să își încheie cel de-al treilea mandat de la CFR Cluj, iar următoarea destinație a antrenorului pare a fi Coreea de Sud, acolo unde e dorit de Jeonbuk.

Interesul clubului asiatic pentru antrenorul român nu este unul întâmplător, având în vedere că din conducerea multiplei campioane face parte un vehchi prieten al antrenorului.

Este vorba despre Roberto Di Matteo, italianul care ocupă funcția de consilier în cadrul echipei din Coreea de Sud. Fostul mijlocaș a jucat alături de Dan Petrescu la Chelsea, în perioada 1996-2000, cei doi fiind prezenți pe teren în peste 100 de partide împreună.

În cei patru ani în care Petrescu și Di Matteo au îmbrăcat tricoul clubului londonez au cucerit o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii, o Cupă a Cupelor și o Supercupă a Europei.

De asemenea, postul de director tehnic al celor de la Jeonbuk este ocupat de legenda fotbalului sud-coreean, Ji-Sung Park, câștigător de Champions League cu Manchester United.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza