Cine este ”Ronaldo” de la CFR Cluj

Cine este ”Ronaldo” de la CFR Cluj
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus contra echipei din Târgoviște, scor 2-0 și ține aproape de liderul clasamentului, Farul Constanța, la 4 puncte distanță și cu un meci în minus jucat.

Mihai Stoica a lăudat un fotbalist de la CFR Cluj, comparându-l cu Cristiano Ronaldo după meciul cu Chindia de duminică seara. Este vorba despre Ciprian Deac care are aproape 37 de ani, însă se află într-o formă fizică de invidiat, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai Campioanei României.

CFR Cluj a reușit să o învingă pe Chindia Târgoviște, în ultima etapă, scor 2-0, iar decarul „feroviarilor” a fost titular și a fost înlocuit de către Dan Petrescu în minutul 83 cu Roger.

Deac a fost cel care a oferit și pasa decisivă la primul gol marcat de Denis Kolinger, lucru care l-a făcut pe Mihai Stoica să-l elogieze pe căpitanul ardelenilor. Decarul de la CFR Cluj este cunoscut în lumea „sportului rege” drept un fotbalist de luat ca exemplu.

În vârstă de 36 de ani, mijlocașul din Gruia se află într-o formă fizică extrem de bună, lucru pe care l-a remarcat și Meme Stoica. Oficialul celor de la FCSB a ținut să-l compare de decarul de la CFR Cluj cu Cristiano Ronaldo pentru modul identic în care cei doi se pregătesc.

”(n.r. despre faptul că e bine să joci din 3 in 3 zile) Nu cred că e aşa… din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Dar… Deac joacă la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport, citat de prosport.ro

Comenteaza