Foto Cine îl va înlocui pe Cristi Manea la CFR Cluj / Dan Petrescu şi-a găsit fundaş

Cine îl va înlocui pe Cristi Manea la CFR Cluj / Dan Petrescu şi-a găsit fundaş
| Foto: playsport.ro

Primul transfer din acest nou mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj ar putea fi un înlocuitor pentru postul de fundaş dreapta ocupat de Cristi Manea. Acesta se află la final de contract cu clubul din Gruia şi nu a dorit prelungirea. 

Cine îl va înlocui pe Cristi Manea al CFR Cluj
captura - https://x.com/FootballKosova

Dan Petrescu (56 de ani) i-a cerut lui Neluţu Varga mai multe transferuri în această vară, iar unul dintre posturile problemă este cel de fundaş dreapta. Cristi Manea (26 de ani) nu îşi prelungeşte contractul. 

Jurnaliştii din Kosovo au aflat cine îl va înlocui pe Manea. Armend Thaqi (31 de ani) ar putea să fie primul transfer din acest nou mandat al lui Dan Petrescu. Fundaşul de 31 de ani joacă la Ballkani, echipa de la care a fost adus şi Ermal Krasniqi la gruparea ardeleană, în anul 2022. 

Armend Thaqi l-a impresionat pe Dan Petrescu în partidele din grupa din Conference League, iar conform informaţiilor oferite de jurnaliştii din Kosovo, Thaqi ar fi aşteptat să sosească în România chiar săptămâna viitoare.  

”Armend Thaqi se va alătura în curând lui CFR Cluj. Fundaşul lateral al echipei Ballkani va juca probabil ultimul meci pentru clubul din Therande în această săptămână, urmând să se alăture campionatului românesc”, spun jurnaliştii de la Football Kosovar.

Comenteaza