Foto Cine sunt cei 6 CFR-iști care au pus umărul la calificarea naționalei pentru Euro 2024

Cine sunt cei 6 CFR-iști care au pus umărul la calificarea naționalei pentru Euro 2024
| Foto: colaj Facebook: CFR Cluj / Echipa Națională de Fotbal a României

România a învins selecționata Israelului cu 2-1 în Ungaria și s-a calificat matematic la Campionatul European din Germania de anul viitor.

Victoria cu Israel și ocuparea fotoliului de lider al grupei au propulsat naționala României, cel puțin provizoriu, în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2024. Pentru a rămâne acolo, elevii lui Edi Iordănescu nu trebuie să piardă în ultima etapă, pe teren propriu, în fața Elveției.

CFR Cluj se mândrește cu jucătorii de la club care au pus umărul la calificarea obținută de naționala României. ”Clubul CFR 1907 Cluj felicită Echipa Națională a României pentru calificarea la turneul final EURO 2024!

Suntem mândri și onorați că șase membri importanți ai familiei noastre au luat parte la această campanie de calificare și au pus umărul la atingerea acestui obiectiv. Felicitări, România! Felicitări lui Mario Camora, Cristi Manea, Daniel Bîrligea, Vasile Mogoș, Cristi Dragotă, dar și fostului nostru jucător, Andrei Burcă”, a transmis pe Facebook clubul ardelean.

Inclusiv selecționerul Edi Iordănescu a antrenat de 2 ori echipa din Gruia. În iunie 2018, Iordănescu a semnat cu CFR Cluj. A câștigat primul său trofeu ca antrenor la 15 iulie, când CFR Cluj a învins pe Universitatea Craiova cu 1–0 în Supercupa României.

Acesta a revenit la CFR Cluj în decembrie 2020. În sezonul 2020-2021 a câștigat primul titlu de campion al României cu echipa CFR Cluj. S-a despărțit apoi de echipa clujeană la doar câteva zile după cucerirea trofeului în Liga I.

Cine sunt cei 6 CFR-iști care au pus umărul la calificarea naționalei pentru Euro 2024
Sursa foto: CFR Cluj - Facebook

Comenteaza