Foto Cipri Deac, despre DERBY-ul Clujului, după primul gol de la revenirea pe teren ca titular

Cipri Deac, despre DERBY-ul Clujului, după primul gol de la revenirea pe teren ca titular
CFR Cluj Facebook
Cipri Deac, despre DERBY-ul Clujului, după primul gol de la revenirea pe teren
Cipri Deac, despre DERBY-ul Clujului, după primul gol de la revenirea pe teren
Cipri Deac, despre DERBY-ul Clujului, după primul gol de la revenirea pe teren

Trupa lui Andrea Mandorlini a evoluat duminică într-un meci amical cu Hermannstadt, unde CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-2. Primul dintre marcarorii grupării din Gruia, în minutul 22, a fost chiar liderul Ciprian Deac.

Andrea Mandorlini l-a folosit în amicalul cu Hermannstadt pe Ciprian Deac ca titular pentru prima oară după patru luni. Deac marcat în partida câștigată de ardeleni, scor 3-2, dovedind că e refăcut aproape în proporție de 100% după accidentarea la genunchi

Jucătorul de 37 de ani a vorbit despre cele două accidentări care l-au făcut să fie indisponibil în ultima perioadă de timp. "Şi uitasem căm e să simţi emoţiile acelea. Sunt nişte emoţii plăcute şi îmi era dor de aceste emoţii. Pentru că, dacă nu mă înşel, ultimul meci l-am jucat acum patru luni și a trecut ceva timp. 

A fost o perioadă grea pentru că după ce mi-am revenit cu umărul am tras foarte mult, am grăbit foarte mult refacerea. Când să intru s-a întâmplat cu genunchiul, după care a trebuit să o iau de la zero. Am pierdut cantonamentul care din punctul meu de vedere este foarte important. E benzina pe un campionat, pentru un tur sau un retur în cazul unui jucător de fotbal", a declarat Cipri Deac. 

Din trupa lui Mandorlini, Deac este printre puţinii jucărori care ştie cu adevărat ce înseamnă derby-ul Clujului. "Mă bucur foarte mult că e următorul meci. Va fi un meci frumos (n.r. U Cluj), o sărbătoare, un meci special al orașului Cluj. Se întâlnesc două echipe de tradiție. Sper să fie un adevărat show și un meci frumos şi care e cel mai bun să câștige”, au fost cuvintele lui Ciprian Deac.

CFR Cluj va juca luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena împotriva rivalilor de la Universitatea Cluj, în Derby-ul oraşului.

Comenteaza