Foto Cipri Deac, profesionistul modest, despre recuperare: ”Tot greul a căzut pe soția mea, care practic a avut 3 copii în casă”

Deși medicii i-au spus după operație decarului ”CFR”-ist, Ciprian Deac, că are nevoie de 7 până la 9 săptămâni pentru a se recupera, profesionistul Deac a început recuperarea la 4 săptămâni de la intervenție. 

Decarul lui CFR Cluj a vorbit, pentru CFR TV, pentru prima oară după operație, despre încercările cu care s-a confruntat după accidentare. Ca un profesionist desăvârșit, care a reușit mereu să se ridice, Cipri Deac are parte de o recuperare intensă pentru a putea să se întoarcă în teren, în cel mai scurt timp, alături de colegii săi. 

Acesta a declarat că este în proporție de 80, 90% refăcut. Deși operat, după accidentare, fundașul și-a păstrat rutina. A venit devreme la stadion pentru antrenament imediat ce a fost posibil.  

”Aștept cât mai repede să revin, pentru că sincer, nu mai răbdare și vreau să revin cât mai repede în iarbă”, a declarat Deac. Totodată fundașul a mai precizat că recuperarea a fost mai dificilă decât o intervenție la picioare.

”A fost puțin diferit decât operația la picioare. Atunci puteam să conduc, puteam să mă îmbrac, acum a fost diferit. Partea bună e că îți revii mult mai repede și perioada de recuperare e mult mai scurtă. Tot greul a căzut pe soția mea, care practic a avut 3 copii în casă”, a spus Cipri Deac. 

Despre finalul de campionat Deac spune că s-a simțit neputincios, mai ales că echipa nu traversează cea mai bună perioadă a ei. ”Adevărații campioni și devărații sportivi știu să se ridice chiar și atunci când sunt căzuți și nu mai crede nimeni în ei.

E clar că nu e cea mai bună perioadă a noastră. Venim după 5 cammpionate câștigate la rând. Trebuie neapărat să ne păstrăm locul 3 și să mergem în cupele europene”, a mai declarat fundașul lui CFR Cluj. 

Comenteaza