Ciprian Deac, declaraţii după victoria din Gruia cu Petrolul: "Dacă ne uităm la clasament..."

Ciprian Deac, declaraţii după victoria din Gruia cu Petrolul: "Dacă ne uităm la clasament..."
| Foto: SportPictures.eu

Pentru CFR Cluj urmează o perioadă cu cinci meciuri în doar două săptămâni. Ciprian Deac, ajuns la 37 de ani, a ieşit la declaraţii la finalul partidei cu Petrolul. 

Meciul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din cadrul etapei a noua din SuperLiga României împotriva celor de la Petrolul Ploieşti a fost câştigat de CFR Cluj cu un singur gol marcat. 

La finalul partidei, Ciprian Deac s-a arătat mulțumit de jocul echipei, dar și de faptul că nu s-a primit gol. Totodată, la 37 de ani, Deac a surprins zicând că nimic nu e mai frumos decât să joci din trei în trei zile. ”Știam ce ne așteaptă, știam că au un joc combinativ și că joacă bine pe contraatac. 

E bine că n-am luat gol, campionatele se câștigă cu apărarea. E bine că nu am primit gol, e bine că am câștigat, puteam să mai și marcăm, cred că a fost un joc frumos.

Dacă ne uităm la clasament, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate, deci acest lucru spune multe. E bine că marcăm meci de meci și că în această seară nu s-a primit gol. 

Va urma o perioadă destul de încărcată cu multe meciuri, dar ce poate să fie mai frumos decât să joci din trei în trei zile. Vor urma meciuri foarte grele, mai ales primul (cu Rapid București). Jucăm contra unei echipe care sigur se va bate anul ăsta la titlu”, a declarat Ciprian Deac, citat de digisport.ro.   

În urma victoriei, CFR Cluj s-a apropiat la două puncte de ocupanta primei poziții, FCSB. Ardelenii se situează pe locul doi cu 19 puncte, în timp ce roș-albaștrii se află pe primul loc cu 21 de puncte.

Comenteaza