Ciprian Deac, după primul meci de la revenire ca titular: „Pot să mă antrenez de 3 ori pe zi, e degeaba dacă nu joc”

Ciprian Deac, după primul meci de la revenire ca titular: „Pot să mă antrenez de 3 ori pe zi, e degeaba dacă nu joc”
| Foto: https://www.prosport.ro/

Ciprian Deac a revenit în primul „11” după o pauză de mai bine de patru luni, în partida cu FC Botoșani, câştigată de CFR Cluj cu scorul 3-1, în etapa a 7-a din SuperLiga. Decarul a transmis un mesaj pentru antrenor. 

Liderul vestiarului din Gruia, Ciprian Deac (37 de ani), s-a refăcut după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut, însă ”veteranul” celor de la CFR Cluj nu a prins pe teren nici un sfert de oră în acest sezon. Până la meciul din etapa a 7-a din Superliga, când antrenorul "feroviarilor" l-a introdus în sfârşit ca titular, acesta a fost rezervă, inclusiv la marele derby al Clujului.

După ce Andrea Mandorlini l-a introdus pe Ciprian Deac în primul "11" în partida cu FC Botoşani, Deac i-a transmis un mesaj antrenorului. Mai precis, i-a cerut lui Andrea Mandorlini să se bazeze mai mult pe serviciile sale pentru a putea să își revină 100% din punct de vedere fizic.

„Am pasat multe între linii, nu le-a convenit asta. Prima repriză a fost foarte bună. Pot să mă antrenez de 3 ori pe zi, e degeaba dacă nu joc. Doar așa pot să îmi revin, prin jocuri. Am nevoie de ritm. Nu sunt 100%, dar dacă o să joc meci de meci, peste 3-4 partide voi atinge forma de dinainte să mă accidentez. 

Lui Mister îi place să atace, nu întâmplător am și marcat mult. Trebuie să ne apărăm mai bine, trebuie să fim atenți, dacă vrem să fim acolo sus. Eu sunt obișnuit cu concurența. Aici s-au făcut mereu transferuri, important e să se acomodeze și să își dea seama cine e CFR, aici nu e loc de eșec”, a declarat Deac la „Fotbal Show”, citat de GSP.

Comenteaza