Ciprian Deac, gata să facă meciul vieții în derby-ul cu Steaua. ”Voi da sută la sută”

Ciprian Deac, gata să facă meciul vieții în derby-ul cu Steaua. ”Voi da sută la sută”
Ciprian Deac este gata să facă meciul vieții în derby-ul CFR Cluj - Steaua, programat luni, în a doua zi de Paște, pe arena din Gruia.

Mijlocașul de 31 ani a fost dorit insistent de "roș-albaștri", fiind dat ca și transferat de echipa lui Gigi Becali în urmă cu aproape două săptămâni. Deac va rămâne însă la CFR Cluj și din sezonul următor, lucru confirmat pentru ziuadecj.ro de către președintele clubului, Iuliu Mureșan.

"Am demonstrat că nu fac jocurile nimănui. Pentru mine, meciul cu Steaua este extrem de important și nu cred că trebuie să arăt cuiva ceva suplimentar când toată viața mea e legată de CFR. Vreau să să-mi ajut echipa să bată Steaua, să luăm cele trei puncte și să rămânem sus. Vă garantez că nu voi da sută la sută în acest meci, voi da mult peste", a spus Deac pe gsp.ro.

Antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță, a afirmat la rândul său că Ciprian Deac va fi arma secretă în derby-ul cu formația lui Laurențiu Reghecampf. "Vom face tot ce e posibil să batem Steaua și o vom bate. Sunt sigur că vom câștiga cu golul lui Cipri Deac săptămâna viitoare", spunea Miriuță după meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă, încheiat 0-0.

CFR Cluj ocupă locul 4 în play-off, cu 29 puncte. Steaua ocupă prima poziție, având 36 puncte. Etapa trecută, ardelenii au remizat acasă cu Viitorul, scor 0-0, iar trupa lui Reghecampf a câștigat cu 1-0 pe terenul lui CS Universitatea Craiova. CFR și Steaua s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Ambele echipe au câștigat câte un meci, iar altul s-a încheiat la egalitate.

Ciprian Deac a marcat 5 goluri pentru "feroviari" în acest an, unul dintre ele chiar împotriva Stelei.

CFR Cluj - Steaua se joacă luni, 17 aprilie, de la ora 19:30, pe arena din Gruia, în cea de-a șasea etapă din play-off.

Comenteaza