Video Foto Ciprian Deac: "Ţin foarte mult la cei 7 ani de-acasă. Îmi place modestia"

Decarul de la CFR Cluj, Ciprian Deac, a trecut de 400 de meciuri în tricoul campioanei. De curând acesta a oferit fanilor povestea unei zile din viața sa, alături de soţie şi cele două fetiţe. 

Ciprian Deac este, fără îndoială, un nume sinonim cu succesele grupării din Gruia, acesta jucând la CFR Cluj într-o perioadă în care echipa a avut o ascensiune de excepție, ajungând să domine fotbalul românesc. 

Acesta a bifat meciul cu numărul 400 pentru CFR Cluj şi e un model pentru orice sportiv, un fotbalist de calitate, un om modest și mai presus de toate e un tătic model pentru cele două fetițe ale sale, Natalia și Anelise.

"Ţin foarte mult la educaţie, ţin foarte mult ca ele (fetele lui Deac - n.red.) să respecte oamenii, ţin foarte mult la cei 7 ani de-acasă, pentru că asta am învăţat de la părinţii mei, să respect oamenii, să nu fac diferenţe şi cine mă cunoaşte mai bine, ştie că îmi place să fiu modest şi îmi place modestia", a declarat Ciprian Deac pentru CFR Tv

Deac face minim o oră jumătate de sală, înainte de antrenamentul propriu zis şi spune că acest lucru l-a ajutat să îşi menţină condiţia fizică să nu aibă întideri musculare sau accidentări. "Este important ce faci la antrenament, dar este foarte important ce faci şi în afara terenului, pentru că amândouă se leagă foarte bine şi te ajută să faci performanţă", a declarat Deac. 

Comenteaza